Menu
Your Cart

Tocatoare crengi

Tocator de crengi si tulpini 1.15 KW / 1.5HP HOBBY
-28 %
Brand: Micul Fermier Model: TCTMCGF1015
DescriereTocatorul de gradina cu motor electric de 1,15 KW este un tocator semiprofesional recomandat pentru taierea crengilor si a frunzisului. Motorul este capabil sa ofere o putere suficienta pentru taierea lina si precisa a crengilor. Modul de utilizare:Tocatorul de gradina cu motor electric de 1,15 KW se utilizeaza in gradina pentru tocarea crengilor dar si a frunzisului. Tocatorul are o capacitate mare de taiere a crengilor, cu grosimi de pana la 50 mm. Este dotat cu sasiu metali..
2.799Lei 3.899Lei
Tocator de crengi si tulpini 6,5HP
-25 %
Brand: Micul Fermier Model: TCTMCGF0089
DescriereTocatorul de gradina pe benzina este un tocator semiprofesional recomandat pentru taierea in aer liber fara necesitatea racordarii acestuia la curent electric. Cu motor pe benzina, puternic, de 6.5 HP, este capabil sa ofere o putere suficienta pentru taierea lina si precisa a crengilor.Modul de utilizare:Tocatorul de gradina pe benzina se utilizeaza in gradina pentru tocarea crengilor, frunzisului si a vegetatiei uscate. Tocatorul are o capacitate mare de taiere a crengilor, cu grosimi ..
2.999Lei 3.999Lei
Tocator de crengi si tulpini 6.5HP ORIZONTAL
-19 %
Brand: Micul Fermier Model: TCTMCGF1014
DescriereTocatorul de gradina pe benzina este un tocator semiprofesional recomandat pentru taierea in aer liber fara necesitatea racordarii acestuia la curent electric. Cu motor pe benzina, puternic, de 6.5 HP, este capabil sa ofere o putere suficienta pentru taierea lina si precisa a crengilor.Modul de utilizare:Tocatorul de gradina pe benzina se utilizeaza in gradina pentru tocarea crengilor dar si a frunzisului. Tocatorul are o capacitate mare de taiere a crengilor, cu grosimi de pana la 76 m..
2.899Lei 3.599Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)