Menu
Your Cart

Tocatoare furaje

Tocator electric ( siscornita ) pentru fan, lucerna si furaje, Micul Fermier
-24 %
Brand: Micul Fermier Model: TFMFGF1336
DescriereAcest concasor de iarba este un produs nou, utilizat in tocarea fanului, zdrobirea paielor, o masina de framantare. Toaca toate tipurile de culturi umede si uscate, tulpini de porumb, paie de orez, paie de grau, tulpina de fasole, iarba verde, tulpina de sorg, etc; buruienile salbatice devin un mod de hranire filamentoasa mai moale, pentru bovinele, ferme si pentru fermierii care se ocupa de cresterea bovinelor, cailor, oilor, caprioare, iepuri, etc. Cuva de alimentare cu cereale s..
1.899Lei 2.499Lei
Tocator electric ( siscornita ) pentru fan, lucerna, conceni si furaje, F-500, Micul Fermier Tocator electric ( siscornita ) pentru fan, lucerna, conceni si furaje, F-500, Micul Fermier
-17 %
Brand: Micul Fermier Model: TFMFGF0907
DescriereTocatorul de furaje / Siscornita Micul Fermier – este echipat cu un motor electric de 4 kw si are o capacitate de tocare de 400 kg/h.Mod utilizareTocatorul de furaje se utilizeaza in principal pentru macinarea culturilor mici sau a altor produse cum ar fi: grau-paie, orez-paie, cereale,  grau,  porumb, fasole, arahide, peste, trestie de zahar, manioc, rosii, cartofi, condimente, chili, usturoi,ovaz etc, in faina (pudra). Fermierii folosesc aceasta faina pentru hrana animalelor..
2.999Lei 3.599Lei
Tocator furaje 30C fara motor si ciclon Tocator furaje 30C fara motor si ciclon
-14 %
Brand: Micul Fermier Model: TFMCGF2023
DescriereTocatorul de furaje fara motor si ciclon GF2023(30C) este un produs de uz gospodaresc pentru maruntirea resturilor furajere de la porumb(- ciocleji), floarea soarelui, paioase, lucerna, orz, secara, etc. sau maruntirii cerealelor din grau, ovaz, porumb, etc.Pentru o functionare eficienta si fara pierderi, se recomanda ca resturile furajere sa fie in prealabil foarte bine uscate la soare cateva zile dupa recoltare.Acest tocator se livreaza fara motor, fara turbina de evacuare dar dispune..
2.399Lei 2.799Lei
Brand: TEHNO MS Model: TFTM346
DESCRIERE PRODUS- Capacitate: max. 1000 kg/h - Putere motor: 3,7 kW- este acționat de un motor electric monofozat și este multifuncțional- este foarte ușor de manevrat datorită modului inovator de concepere, fiind foarte util în orice gospodărie- echipamentul de lucru este format din 3 discuri pe care sunt montate 4 axe port ciocănele (câte 6 ciocănele pe ax), 6 cuțite-segment și 3 cuțite lamelare- este dotat cu un canal de ieșire a materiei ce permite tocarea furajelor în fracții mai mari, adic..
4.199Lei 4.449Lei
Tocător furaje MS 400-24 (fără motor) Tocător furaje MS 400-24 (fără motor)
-17 %
Brand: TEHNO MS Model: TFTM645
DESCRIERE PRODUS- este acționat de un motor electric monofozat și este multifuncțional- este foarte ușor de manevrat datorită modului inovator de concepere, fiind foarte util în orice gospodărie- echipamentul de lucru este format din 3 discuri pe care sunt montate 4 axe port ciocănele (câte 6 ciocănele pe ax), 6 cuțite-segment și 3 cuțite lamelare- este dotat cu un canal de ieșire a materiei ce permite tocarea furajelor în fracții mai mari, adică pregătirea furajelor pentru însilozare- este conc..
2.499Lei 2.999Lei
Tocător furaje MS 400-30 cu turbină Tocător furaje MS 400-30 cu turbină
-10 %
Brand: TEHNO MS Model: TFTM349
DESCRIERE PRODUSTocatorul MS 400-30 este acționat de un motor electric trifazat și este multifuncțional. Este un tocator foarte ușor de manevrat datorită modului inovator de concepere, fiind foarte util în orice gospodărie. Echipamentul de lucru este format din 5 discuri pe care sunt montate 4 axe port ciocănele (câte 8 ciocănele pe axă), 10 cuțite-segment, 20 cuțite lamelare mici și 3 cuțite lamelare mari. Tocatorul poate servi atât la mărunțirea furajelor (fân, lucernă, paie, rădăcinoase, iarb..
4.839Lei 5.399Lei
Tocător furaje MS-16 F Model A (fără motor) Tocător furaje MS-16 F Model A (fără motor)
-30 %
Brand: TEHNO MS Model: TFTM33901
DESCRIERETocatorul de furaje MS - 16F   este un produs de uz gospodaresc pentru maruntirea resturilor furajere de la porumb, floarea soarelui, paioase, lucerna, orz, secara, etc. sau maruntirii cerealelor din grau, ovaz, porumb, etc. Pentru o functionare eficienta si fara pierderi, se recomanda ca resturile furajere sa fie in prealabil foarte bine uscate la soare cateva zile dupa recoltare.Acest tocator se livreaza fara motor.Tocatorul de furaje MS16- F pentru a fi pus in functiune are..
1.399Lei 1.999Lei
Tocator furaje MS-16F Model B
-16 %
Brand: TEHNO MS Model: TFMS340
Tocatorul de furaje MS - 16F2   este un produs de uz gospodaresc pentru maruntirea resturilor furajere de la porumb, floarea soarelui, paioase, lucerna, orz, secara, etc. sau maruntirii cerealelor din grau, ovaz, porumb, etc. Pentru o functionare eficienta si fara pierderi, se recomanda ca resturile furajere sa fie in prealabil foarte bine uscate la soare cateva zile dupa recoltare.Acest tocator se livreaza cu motor, dispune de controler START/STOP. Tocatorul de furajeMS16- F2 vine&nbs..
2.189Lei 2.599Lei
Tocator furaje MS-16F Model B Fara Motor Tocator furaje MS-16F Model B Fara Motor
-30 %
Brand: TEHNO MS Model: TFMS34001
Tocatorul de furaje MS - 16F2   este un produs de uz gospodaresc pentru maruntirea resturilor furajere de la porumb, floarea soarelui, paioase, lucerna, orz, secara, etc. sau maruntirii cerealelor din grau, ovaz, porumb, etc. Pentru o functionare eficienta si fara pierderi, se recomanda ca resturile furajere sa fie in prealabil foarte bine uscate la soare cateva zile dupa recoltare.Acest tocator se livreaza fara motor,dispune de controler START/STOP. Tocatorul de furajeMS16- F2 poate f..
1.409Lei 1.999Lei
Tocător furaje MS-30A
-20 %
Brand: TEHNO MS Model: TFTM342
DESCRIERETocatorul MS-30A este acționat de un motor electric monofazat și este multifuncțional. Este un tocator foarte ușor de manevrat datorită modului inovator de concepere, fiind foarte util în orice gospodărie. Echipamentul de lucru este format din 3 discuri pe care sunt montate 4 axe port ciocănele (câte 3 ciocănele pe axă), 4 cuțite-segment și 3 cuțite lamelare. Tocatorul poate servi atât la mărunțirea furajelor (fân, lucernă, paie, ciocleji, rădăcinoase, iarbă verde), cât și la măcinarea ..
2.809Lei 3.499Lei
Tocător furaje MS-30A (fără motor)
-19 %
Brand: TEHNO MS Model: TFTM648
DESCRIERETocătorul de furaje MS-30A este acționat de un motor electric monofazat și este multifuncțional. Este un tocator foarte ușor de manevrat datorită modului inovator de concepere, fiind foarte util în orice gospodărie. Echipamentul de lucru este format din 3 discuri pe care sunt montate 4 axe port ciocănele (câte 3 ciocănele pe axă), 4 cuțite-segment și 3 cuțite lamelare. Tocatorul poate servi atât la mărunțirea furajelor (fân, lucernă, paie, rădăcinoase, iarbă verde), cât și la măcinarea ..
1.859Lei 2.299Lei
Tocător furaje MS-350
-14 %
Brand: TEHNO MS Model: TFTM343
DESCRIERETocatorul MS-350 este acționat de un motor electric monofazat și este multifuncțional. Este un tocator foarte ușor de manevrat datorită modului inovator de concepere, fiind foarte util în orice gospodărie. Echipamentul de lucru este format din 3 discuri pe care sunt montate 4 axe port ciocănele (câte 3 ciocănele pe axă), 4 cuțite-segment și 3 cuțite lamelare. Tocatorul poate servi atât la mărunțirea furajelor (fân, lucernă, paie, ciocleji, rădăcinoase, iarbă verde), cât și la măcinarea ..
2.909Lei 3.399Lei
Afişare 1 - 12 din 32 (3 pagini)