Menu
Your Cart

Zootehnie

 Adapatoare patrata pentru pasari SET 10 bucati  Adapatoare patrata pentru pasari SET 10 bucati
-51 %
Brand: TEHNO MS Model: ADPP044
DESCRIERE PRODUS:         -este prevăzută cu două clame de prindere pentru cușcă         -montajul se face rapid         -se curăță ușorHranitoare - adapatoare tip pahar , forma dreptunghiulara care include-clamele cu ajutorul caruia se monteaza pe peretii custilor-capac-tava adapostire hrana/ apa. Capacul este prevazut astfel incat efectul este unul anti-risipa prevenind porumbeii/ puii sau iepurii sa faca risipa o..
39Lei 79Lei
 Adăpătoare pentru pui cu capac pentru sticlă  Adăpătoare pentru pui cu capac pentru sticlă
-50 %
Brand: TEHNO MS Model: ADPP013
DESCRIERE PRODUS:   Adăpătoare pentru pui sau pasari exotice de talie mică utilizabila alaturi de o sticlă de plastic de  pana intr-un litru. Se utilizeaza in spatii inguste pentru un numar redus de pui.Functioneaza gravimetric, pe masura ce puisorii beau, apa se pastreaza curata si proaspata reumpland adapatoarea. Adapatoarea este intocmita intr-un mod facil si util astfel incat pe de o parte a tavii sa fie fixata sticla care  va alimenta tavita din care vor bea p..
6Lei 12Lei
 Moara electrica pentru desfacat porumb (batoza)- Simpla - Putere 1.5KW, 3000RPM
-26 %
Brand: Gospodarul profesionist Model: DPSPMP00441
    Moara electrica pentru desfacat porumb (batoza)- Simpla - Putere 1.5KW, 3000RPM este o moara multifunctionala moderna ce nu trebuie sa lipseasca din gospodaria dumneavoastra. Pregatiti cu usurinta hrana pentru animalele dumneavoastra cu aceasta moara cu ciocanele pentru uz gospodaresc.Economisiti timp pretios cu aceasta moara cu ciocanele ce are o capacitate de productie de 200 de kg de furaje pe ora.Moara electrica desfacat porumb, Putere 1.5KW, 3000RPM are urmatoarele c..
379Lei 509Lei
Accesoriu pentru moara format din capac si cutite
-34 %
Brand: Pandora Model: ACCMC02
Accesoriu pentru moara format din capac si cutitePachetul este format din capacl lateral cu orificiu si cutite pentru tocat fan, lucerna, iarba pentru animalele din gospodarie.Acest accesoriu se potriveste la anumite modele de mori cum ar fi Pandora, Micul fermier, Micul gospodar, Blade, Gospodarul profesionist, Alpin Profi, Procraft, precum si la anumite mori rusesti. Accesoriu este usor de montat si intretinut...
99Lei 149Lei
Adapatoare iepuri A16 SET 10 bucati Adapatoare iepuri A16 SET 10 bucati
-58 %
Brand: TEHNO MS Model: ADPI035
Descriere  Adăpătorile automate metalice cu niplu ("suzetă") şi sistem de prindere cu cârlig şi arc de tensionare sunt cele mai ieftine adăpători automate pentru iepuri, având un preţ care încântă inclusiv bugetele foarte strânse. Pe lângă preţul excepţional, montajul este foarte simplu şi necesită foarte puţine accesorii - doar furtun si un bidon sau canistră cu robinet! Scapi foarte ieftin de grija că iepurii tăi rămân fără apă, şi scapi şi de corvoada de a umple sticlele sau borcănaşele..
29Lei 69Lei
Adapatoare iepuri cu suport set 10 Buc Adapatoare iepuri cu suport set 10 Buc
-38 %
Model: ADPI039
DESCRIERE PRODUS:           -conține suport pentru sticlă de maxim 2 litri care se poziționează cu gura în jos în tăvița de plastic și sistem de prindere pe cușcă           -apa se alimentează din sticlă pe parcurs ce se consumă apa din tăviță           -se potrivește pe orice cușcă sau plasăAdăpătoarea port sticlă cu baza de metal are o durată de viață mai mare, iepurele nu poate roade metalul.Se folosește..
99Lei 159Lei
Adăpătoare iepuri U model Adăpătoare iepuri U model
-33 %
Brand: TEHNO MS Model: ADPI041
Descriere  De menționat este faptul ca tăvița  are un suport de prins pentru cusca , astfel gospodarul o dată cu creșterea iepurelui poate adapta produsul lăsând pentru iepurași la discretie, ei fiind mari consumatori.Adapatoarea este fabricata din plastic inalt calitativ astfel incat rozatoarele sa nu uzeze produsul in timp.Adapatoarea se poate folosi cu succes pentru adaparea iepurilor crescuti in custi, dar si alte animale mici din gospodarii. Montajul se face rapid, alimentare..
12Lei 18Lei
Adapatoare niplu pentru prepelite si puisori A25/28, set 10 buc Adapatoare niplu pentru prepelite si puisori A25/28, set 10 buc
-51 %
Brand: TEHNO MS Model: ADPP004
Descriere    Adăpătorile automate cu niplu ("suzetă") şi tăviţă se pot utiliza pentru toate speciile de păsări de gospodărie, cu foarte puţine excepţii - palmipedele (pentru că raţele şi gâştele se joacă cu orice fel de adăpători automate până termină toată apa) şi puii de prepeliţă cu vârste între 0-2 săptămâni.      Adăpătoarea automată cu niplu picurător şi tăviţă adresează tuturor raselor de găini şi pui de carne, de la pui de o zi până la adulte, de asemene..
49Lei 99Lei
Adăpătoare păsări A1 Adăpătoare păsări A1
-56 %
Brand: TEHNO MS Model: ADPP001
DescriereAdapatorile automate cu niplu ("suzeta")  se pot utiliza pentru toate speciile de pasari de gospodarie, cu foarte putine exceptii - palmipedele (pentru ca ratele si gastele se joaca cu orice fel de adapatori automate pana termina toata apa) si puii de prepelita cu varste intre 0-2 saptamani.  Adapatoarea automata cu niplu picurator se adreseaza tuturor raselor de gaini si pui de carne, de la pui de o zi pana la adulti, de..
4Lei 9Lei
Adapatoare pasari A10 SET 10 bucati Adapatoare pasari A10 SET 10 bucati
-51 %
Brand: TEHNO MS Model: ADPP003
Adapatorile automate cu niplu ("suzeta")  se pot utiliza pentru toate speciile de pasari de gospodarie, cu foarte putine exceptii - palmipedele (pentru ca ratele si gastele se joaca cu orice fel de adapatori automate pana termina toata apa) si puii de prepelita cu varste intre 0-2 saptamani.  Adapatoarea automata cu niplu picurator se adreseaza tuturor raselor de gaini si pui de carne, de la pui de o zi pana la adulti, de asemenea ..
49Lei 99Lei
Adapatoare pasari F TYPE 1L SET 10 bucati Adapatoare pasari F TYPE 1L SET 10 bucati
-41 %
Brand: TEHNO MS Model: ADPP019
Descriere     Adapatoarea  este destinata pentru adaparea pasarilor. Este foarte usor de utilizat si comoda datorita structurii ce permite curatarea acesteia in cazul in care ajunge ceva nedorit in sistemul de adapare.  Adapatoarea pentru pasari reprezinta una dintre cele mai calitative produse de pe piata europeana, fiind alcatuita in asa fel incat utilitatea ei sa se manifeste in modul facil de curatare a produsului  cat si datorita rezistentei indelugate in..
99Lei 169Lei
Adăpătoare păsări pentru cușcă Adăpătoare păsări pentru cușcă
-43 %
Brand: TEHNO MS Model: ADPP040
DESCRIERE PRODUS:  Hrănitoare-adăpătoare pentru cusca tip sfera se folosește foarte simplu, având cârlige cu care se prinde pe plasă.Se pot folosi și ca adăpători la iepuri în perioada de îngheț când nu se mai pot folosi adăpătorile automate.Adapatorile pentru păsări au o utilitate foarte mare în orice gospodarie sau ferma putând fi manevrate cu foarte mare ușurință de către oricine.Specificatii:– poate fi folosită pentru păsări de diferite tipuri și dimensiuni, de la prepelițe, porumbei, ..
8Lei 14Lei
Afişare 1 - 12 din 237 (20 pagini)