Menu
Your Cart

TEHNO MS

 Adăpătoare pentru pui cu capac pentru sticlă  Adăpătoare pentru pui cu capac pentru sticlă
-50 %
Brand: TEHNO MS Model: ADPP013
DESCRIERE PRODUS:   Adăpătoare pentru pui sau pasari exotice de talie mică utilizabila alaturi de o sticlă de plastic de  pana intr-un litru. Se utilizeaza in spatii inguste pentru un numar redus de pui.Functioneaza gravimetric, pe masura ce puisorii beau, apa se pastreaza curata si proaspata reumpland adapatoarea. Adapatoarea este intocmita intr-un mod facil si util astfel incat pe de o parte a tavii sa fie fixata sticla care  va alimenta tavita din care vor bea p..
6Lei 12Lei
Adăpătoare chinchilla Adăpătoare chinchilla
-24 %
Brand: TEHNO MS Model: ADPI029
Detalii produs:        -ideală pentru adăparea rozătoarelor crescute în boxe sau cuști speciale       -facilitează adăparea ușoară a rozătoarelor de talie mică, medie, mare, având apa la discreție       -este foarte ușor de folosit și de montat pe toate tipurile de cuștiMod de utilizare:             - functionează exclusiv conectată la o sursă de apă prin cădere (rezervor)      &nbs..
19Lei 25Lei
Adăpătoare iepuri A16 Adăpătoare iepuri A16
-44 %
Brand: TEHNO MS Model: ADPI035
Descriere  Adăpătorile automate metalice cu niplu ("suzetă") şi sistem de prindere cu cârlig şi arc de tensionare sunt cele mai ieftine adăpători automate pentru iepuri, având un preţ care încântă inclusiv bugetele foarte strânse. Pe lângă preţul excepţional, montajul este foarte simplu şi necesită foarte puţine accesorii - doar furtun si un bidon sau canistră cu robinet! Scapi foarte ieftin de grija că iepurii tăi rămân fără apă, şi scapi şi de corvoada de a umple sticlele sau borcănaşele..
5Lei 9Lei
Adăpătoare iepuri A21 Adăpătoare iepuri A21
-55 %
Brand: TEHNO MS Model: ADPI036
Descriere   Adăpătorile automate metalice cu niplu ("suzetă") şi sistem de prindere cu cârlig şi arc de tensionare sunt cele mai ieftine adăpători automate pentru iepuri, având un preţ care încântă inclusiv bugetele foarte strânse. Pe lângă preţul excepţional, montajul este foarte simplu şi necesită foarte puţine accesorii - doar furtun si un bidon sau canistră cu robinet! Scapi foarte ieftin de grija că iepurii tăi rămân fără apă, şi scapi şi de corvoada de a umple sticlele sau borcă..
5Lei 11Lei
Adăpătoare iepuri A40 Adăpătoare iepuri A40
-40 %
Brand: TEHNO MS Model: ADPI037
Descriere  De menționat este faptul ca tăvița fabricata dintrun material dur si margini de metal care asigura protectie anti-roadere, are un suport de prins adapatoarea de furtun , astfel gospodarul o dată cu creșterea iepurelui poate adapta produsul lăsând pentru iepurași la discretie, ei fiind mari consumatori.Adapatoarea este fabricata din plastic inalt calitativ si metal inoxidabil.Adapatoarea se poate folosi cu succes pentru adaparea iepurilor crescuti in custi, dar si alte animale mic..
9Lei 15Lei
Adăpătoare iepuri cot 90° V1 Adăpătoare iepuri cot 90° V1
-40 %
Brand: TEHNO MS Model: ADPI030
Descriere  Adăpătoarea este formată dintr-un niplu  metalic cu filet exterior , cu mecanism format din cui declanşator şi greutate pentru auto-închidere, corp din ABS (plastic rezistent) îmbrăcat în inox protector, şi sistem de fixare prin infiletare.Niplul  metalic împiedică distrugerea adăpătorii de către iepuri , iar sistemul de infiletare permiţând o fixare foarte facilă in recipient.Niplurile sunt metalice, cu închidere prin cădere (fără arc)...
9Lei 15Lei
Adăpătoare iepuri metal M1 Adăpătoare iepuri metal M1
-24 %
Brand: TEHNO MS Model: ADPI042
DESCRIERE PRODUS:   De menționat este faptul ca tăvița inoxidabilă are un suport de prins adapatoarea de furtun , astfel gospodarul o dată cu creșterea iepurelui poate adapta produsul lăsând pentru iepurași la discretie, ei fiind mari consumatori.Adapatoarea este fabricata din metal dur, inoxidabil.Adapatoarea se poate folosi cu succes pentru adaparea iepurilor crescuti in custi, dar si alte animale mici din gospodarii. Montajul se face rapid, alimentarea cu apa este foarte usoara..
19Lei 25Lei
Adăpătoare iepuri U model Adăpătoare iepuri U model
-33 %
Brand: TEHNO MS Model: ADPI041
Descriere  De menționat este faptul ca tăvița  are un suport de prins pentru cusca , astfel gospodarul o dată cu creșterea iepurelui poate adapta produsul lăsând pentru iepurași la discretie, ei fiind mari consumatori.Adapatoarea este fabricata din plastic inalt calitativ astfel incat rozatoarele sa nu uzeze produsul in timp.Adapatoarea se poate folosi cu succes pentru adaparea iepurilor crescuti in custi, dar si alte animale mici din gospodarii. Montajul se face rapid, alimentare..
12Lei 18Lei
Adăpătoare păsări A1 Adăpătoare păsări A1
-56 %
Brand: TEHNO MS Model: ADPP001
Descriere       Adăpătorile automate cu niplu ("suzetă")  se pot utiliza pentru toate speciile de păsări de gospodărie, cu foarte puţine excepţii - palmipedele (pentru că raţele şi gâştele se joacă cu orice fel de adăpători automate până termină toată apa) şi puii de prepeliţă cu vârste între 0-2 săptămâni.        Adăpătoarea automată cu niplu picurător se adresează tuturor raselor de găini şi pui de carne, de la pui de o zi până la adulte, de a..
4Lei 9Lei
Adăpătoare păsări A10 Adăpătoare păsări A10
-38 %
Brand: TEHNO MS Model: ADPP003
DESCRIERE PRODUS:    Adăpătorile automate cu niplu ("suzetă") şi tăviţă se pot utiliza pentru toate speciile de păsări de gospodărie, cu foarte puţine excepţii - palmipedele (pentru că raţele şi gâştele se joacă cu orice fel de adăpători automate până termină toată apa) şi puii de prepeliţă cu vârste între 0-2 săptămâni.      Adăpătoarea automată cu niplu picurător şi tăviţă adresează tuturor raselor de găini şi pui de carne, de la pui de o zi până la adulte, de ase..
10Lei 16Lei
Adăpătoare păsări A181/A25 Adăpătoare păsări A181/A25
-43 %
Brand: TEHNO MS Model: ADPP008
DESCRIERE PRODUS:Adapatorile pentru păsări au o utilitate foarte mare în orice gospodarie sau ferma putând fi manevrate cu foarte mare ușurință de către oricine.Specificatii peantru Adapatoarea pasari A181-A25 :– Adapatoare pasari A181-A25: este fabricată din masă plastica rezistenta, ceea ce permite utilizarea lor pe termen lung, fără grijă că poate fi ușor defectată;– principiul de funcţionare – “cui căzut”, similar unui dop de cadă. Un dop de cadă permanent în poziţia închis, care are dedesub..
8Lei 14Lei
Adăpătoare păsări A25 Adăpătoare păsări A25
-55 %
Brand: TEHNO MS Model: ADPP010
Descriere   Adăpătorile automate cu niplu ("suzetă")  se pot utiliza pentru toate speciile de păsări de gospodărie, cu foarte puţine excepţii - palmipedele (pentru că raţele şi gâştele se joacă cu orice fel de adăpători automate până termină toată apa) şi puii de prepeliţă cu vârste între 0-2 săptămâni.      Adăpătoarea automată cu niplu picurător se adresează tuturor raselor de găini şi pui de carne, de la pui de o zi până la adulte, de asemenea şi la curci /..
5Lei 11Lei
Afişare 1 - 12 din 95 (8 pagini)