Menu
Your Cart

TEHNO MS

Adapatoare iepuri A16 SET 10 bucati Adapatoare iepuri A16 SET 10 bucati
-58 %
Brand: TEHNO MS Model: ADPI035
Descriere  Adăpătorile automate metalice cu niplu ("suzetă") şi sistem de prindere cu cârlig şi arc de tensionare sunt cele mai ieftine adăpători automate pentru iepuri, având un preţ care încântă inclusiv bugetele foarte strânse. Pe lângă preţul excepţional, montajul este foarte simplu şi necesită foarte puţine accesorii - doar furtun si un bidon sau canistră cu robinet! Scapi foarte ieftin de grija că iepurii tăi rămân fără apă, şi scapi şi de corvoada de a umple sticlele sau borcănaşele..
29Lei 69Lei
Adăpătoare iepuri U model Adăpătoare iepuri U model
-33 %
Brand: TEHNO MS Model: ADPI041
Descriere  De menționat este faptul ca tăvița  are un suport de prins pentru cusca , astfel gospodarul o dată cu creșterea iepurelui poate adapta produsul lăsând pentru iepurași la discretie, ei fiind mari consumatori.Adapatoarea este fabricata din plastic inalt calitativ astfel incat rozatoarele sa nu uzeze produsul in timp.Adapatoarea se poate folosi cu succes pentru adaparea iepurilor crescuti in custi, dar si alte animale mici din gospodarii. Montajul se face rapid, alimentare..
12Lei 18Lei
Adapatoare niplu pentru prepelite si puisori A25/28, set 10 buc Adapatoare niplu pentru prepelite si puisori A25/28, set 10 buc
-51 %
Brand: TEHNO MS Model: ADPP004
Descriere    Adăpătorile automate cu niplu ("suzetă") şi tăviţă se pot utiliza pentru toate speciile de păsări de gospodărie, cu foarte puţine excepţii - palmipedele (pentru că raţele şi gâştele se joacă cu orice fel de adăpători automate până termină toată apa) şi puii de prepeliţă cu vârste între 0-2 săptămâni.      Adăpătoarea automată cu niplu picurător şi tăviţă adresează tuturor raselor de găini şi pui de carne, de la pui de o zi până la adulte, de asemene..
49Lei 99Lei
Adapatoare pasari A199 set 10 bucati Adapatoare pasari A199 set 10 bucati
-20 %
Brand: TEHNO MS Model: ADPP009
Adapatoare A199 este foarte utila pentru fermele de crestere a inaripatelor, dar si in gospodariile oamenilor fiind usor de instalat si curatat. Forma adapatorii, de cupa, permite conectarea la orce tip de recipient sau conducta, impiedicand udarea spatiului destinat pasarilor si reducand consumul de apa, aceasta fiindfi tot timpul curata si prospata. Adapatoarea este confectionata din material plastic de inalta calitate,rezistent si durabil. ..
55Lei 69Lei
Adapatoare pasari F TYPE 1L SET 10 bucati Adapatoare pasari F TYPE 1L SET 10 bucati
-41 %
Brand: TEHNO MS Model: ADPP019
Descriere     Adapatoarea  este destinata pentru adaparea pasarilor. Este foarte usor de utilizat si comoda datorita structurii ce permite curatarea acesteia in cazul in care ajunge ceva nedorit in sistemul de adapare.  Adapatoarea pentru pasari reprezinta una dintre cele mai calitative produse de pe piata europeana, fiind alcatuita in asa fel incat utilitatea ei sa se manifeste in modul facil de curatare a produsului  cat si datorita rezistentei indelugate in..
99Lei 169Lei
Adapatoare pentru chinchilla set 10 bucati Adapatoare pentru chinchilla set 10 bucati
-26 %
Brand: TEHNO MS Model: ADPI029
Detalii produs:        -ideală pentru adăparea rozătoarelor crescute în boxe sau cuști speciale       -facilitează adăparea ușoară a rozătoarelor de talie mică, medie, mare, având apa la discreție       -este foarte ușor de folosit și de montat pe toate tipurile de cuștiMod de utilizare:             - functionează exclusiv conectată la o sursă de apă prin cădere (rezervor)      &nbs..
169Lei 229Lei
Adapatoare pentru iepuri de metal M1 set 10 bucati Adapatoare pentru iepuri de metal M1 set 10 bucati
-30 %
Brand: TEHNO MS Model: ADPI042
DESCRIERE PRODUS:   De menționat este faptul ca tăvița inoxidabilă are un suport de prins adapatoarea de furtun , astfel gospodarul o dată cu creșterea iepurelui poate adapta produsul lăsând pentru iepurași la discretie, ei fiind mari consumatori.Adapatoarea este fabricata din metal dur, inoxidabil.Adapatoarea se poate folosi cu succes pentru adaparea iepurilor crescuti in custi, dar si alte animale mici din gospodarii. Montajul se face rapid, alimentarea cu apa este foarte usoara..
119Lei 169Lei
Adapatoare pentru pasari A25 set 10 bucati Adapatoare pentru pasari A25 set 10 bucati
-67 %
Brand: TEHNO MS Model: ADPP010
Descriere   Adăpătorile automate cu niplu ("suzetă")  se pot utiliza pentru toate speciile de păsări de gospodărie, cu foarte puţine excepţii - palmipedele (pentru că raţele şi gâştele se joacă cu orice fel de adăpători automate până termină toată apa) şi puii de prepeliţă cu vârste între 0-2 săptămâni.      Adăpătoarea automată cu niplu picurător se adresează tuturor raselor de găini şi pui de carne, de la pui de o zi până la adulte, de asemenea şi la curci /..
29Lei 89Lei
Adapatoare pentru pasari A3 set 10 bucati Adapatoare pentru pasari A3 set 10 bucati
-34 %
Brand: TEHNO MS Model: ADPP002
Adapatorile cu niplu ("suzeta")  se pot utiliza pentru toate speciile de pasari din gospodarie (gaini, pui de o zi, curci/curcani, fazani, pauni, picheri, porumbei, potarnichi,prepelite adulte etc.) , insa exista si cateva exceptii cum ar fi palmipedele (gaste, rate etc.) si puii de prepelita cu varste cuprinse intre 0-2 saptamani.  Acest model de adapatori se preteaza in special la cresterea pasarilor la sol (curte sau spatii deschise, in hale, grajduri sau cotete). Se pot uti..
39Lei 59Lei
Adapatoare pentru pasari cu niplu A42 set 10 bucati Adapatoare pentru pasari cu niplu A42 set 10 bucati
-63 %
Brand: TEHNO MS Model: ADPP006
Descriere produs:      Adăpătorul de păsări este un mod comod, economic, simplu şi avantajos de adăpăre a păsărilor atât în gospodării căt şi în toate fermele pentru creştere a păsărilor. Prin folosirea acestor adăpătoare se elimină contaminarea apei de băut cu diferite materiale(gainat, pene, etc), păsările neavând acces direct la sursa de apă. Adăpătorul elimină risipa, apa curgând doar când păsărea acţionează duza cu ciocul. Se foloseşte cu succes în fermele de prepeliţe, găini..
29Lei 79Lei
Adapatoare pentru pasari D3 TYPE set 10 bucati Adapatoare pentru pasari D3 TYPE set 10 bucati
-34 %
Brand: TEHNO MS Model: ADPP011
Descriere   Adapatoarea pentru pasari reprezinta una dintre cele mai calitative produse de pe piata europeana, fiind alcatuita in asa fel incat utilitatea ei sa se manifeste in modul facil de curatare a produsului  cat si datorita rezistentei indelugate in timp acest fapt justificand grosimea ei considerabila.   Se recomanda iubitorilor de pasari o atentie desavarsita in alegerea accesoriilor pentru apa si hrana astfel incat igiena pasarilor sa fie temeinic asigurata...
99Lei 149Lei
Adapatoare pentru pasari W1.5 set 10 bucati Adapatoare pentru pasari W1.5 set 10 bucati
-45 %
Brand: TEHNO MS Model: ADPP065
Descriere   Adapatoarea de pasari este ideala pentru adaparea pasarilor mature si a puilor, este usor de umplut si amplasat si se recomanda pentru gaini,rate,gaste etc.Pentru umplerea adapatorii se desface tavita rosie de jos,se pozitioneaza rezervorul invers si se umple cu apa, ulterior se fixaza prin capsare farfuria rosie de jos.Adapatoarea este fabricata din material de plastic usor flexibil si rezistent la UV.Adăpătoarea este alcătuită din trei componente:- recipient apa;- recipie..
99Lei 179Lei
Afişare 1 - 12 din 151 (13 pagini)