Menu
Your Cart

Topoare

Topor cu coada din lemn Strend Pro cu lama din otel forjat, 800G Topor cu coada din lemn Strend Pro cu lama din otel forjat, 800G
-34 %
Brand: LUK TECH Model: TP003
Toporul cu coada lemn este un topor ideal pentru gospodarie, curte sau ferma de mici dimensiuni.Toporul poate fi folosit pentru taierea si cioplirea lemnelor. Se caracterizeaza prin greutate redusa, design care ofera un confort sporit in utilizare si siguranta. Caracteristicile principale:Maner din lemn, lama din otel calit.Greutate lama: 800gGreutata totala: 1,24 kg Lungimea totala a toporului este de 38 cm..
59Lei 89Lei
Brand: BLADE Model: TOPTHT7812506
Toporul 1.25kg este confectionat din, Oțel carbon forjat, Maner din fibră de sticlă si este destinat taierii si cioplirii lemnului.           Greutate- 1,25 kg..
99Lei
Topor cu coada din lemn Strend Pro cu lama din otel forjat
-29 % Stoc Epuizat
Model: TP001
Toporul cu coada lemn este un topor ideal pentru gospodarie, curte sau ferma de mici dimensiuni.Toporul poate fi folosit pentru taierea si cioplirea lemnelor. Se caracterizeaza prin greutate redusa, design care ofera un confort sporit in utilizare si siguranta. Caracteristicile principale:Maner din lemn, lama din otel calit.Greutate lama: 600gGreutata totala: 1 kg Lungimea totala a toporului este de 38 cm..
39Lei 55Lei
Topor pentru despicat lemne coada fibra sticla Topor pentru despicat lemne coada fibra sticla
Stoc Epuizat
Model: TP002
Descriere  Coada fibra sticla cu finisaj din cauciuc pentru o prindere optima si extensie la capat impotriva alunecarii.Lama este din otel de inalta calitate, acoperita cu un strat de teflon pentru a reduce frecarea intre lemn si topor.Toporisca pentru despicat cu coada din fibra de sticla cu posibilitate de agatareCoada din fibra de sticlaCoada ergonomica pentru prindere fermaLungimea totala a toporului este de 38 cmSpecificul articoluluiLungime coada 320 mmLungime totala 380 mmLatime lama..
39Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)