Menu
Your Cart

Baterii electrice

Brand: Elefant Model: BCVEF6107
Robinetul electric Aquatic Elefant rezolva o singura nevoie si anume aducerea apei calde acolo unde nu exista inca un sistem de incalzire cu gaz. Deci, daca detii o cabana mai izolata, un corp sanitar, o rulota, abia incepi sa-ti construiesti casa sau pur si simplu preferi incalzirea cu curent electric, Elefant Aquatic iti va incalzi atat mainile cat si sufletul cu modelele de robineti electrici cu afisaj electronic. Modelul SC30H12X include un incalzitor tip spirala orientat vertical cu afisaju..
134Lei
HY30-05DS robinet electric, produsul contine taxa timbru verde 1 RON HY30-05DS robinet electric, produsul contine taxa timbru verde 1 RON
Stoc Epuizat
Brand: Elefant Model: BCVEF2315
Folositi cu incredere acest robinet pentru incalzirea instantanee a apei reci de la robinet pana la 65°С. Nu necesita apa calda de la boiler sau centrala termica.  Il poti instala rapid si usor, fara ajutor profesionist in orice locatie unde aveti o chiuveta, bucatarie, baie, garaj, pivnita , atelier…etc.. Se instaleaza foarte usor direct pe chiuveta. Capacitate incalzire apa: 2 - 3l/min. Afisajul digital indica temperatura actuala a apei. Solutia perfecta pentru locuintele..
144Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)