Menu
Your Cart

BELTEH

Drujba benzina BELTEH 3.8CP, Sistem Ventilatie Imbunatatit Drujba benzina BELTEH 3.8CP, Sistem Ventilatie Imbunatatit
-34 %
Brand: BELTEH Model: DJABTH5200
Drujba pe benzina BELTEH 3.8CP, Sistem Ventilatie Imbunatatit, 1 Lanturi Motofierastrau BELTEH reprezinta unealta ideala pentru taierea lemnelor de foc, intretinerea si toaletarea copacilor, fiind usor de manevrat si eficienta.Fierastraul este prevazut cu frana de lant pentru a reduce riscul de recul si filtru de aer, pentru o durata de viata indelungata a motorului. Sistemul de ventilatie este  imbunatatit, pentru a prelungi viata utilajului. CARACTERISTICI ..
329Lei 499Lei
Drujba benzina BELTEH 3.8CP, Sistem Ventilatie Imbunatatit, casti si ochelari cadou Drujba benzina BELTEH 3.8CP, Sistem Ventilatie Imbunatatit, casti si ochelari cadou
-40 %
Brand: BELTEH Model: PACKDJABTH5200
Drujba pe benzina BELTEH 3.8CP, Sistem Ventilatie Imbunatatit, 1 Lanturi, casti + ochelari cadou Motofierastrau BELTEH reprezinta unealta ideala pentru taierea lemnelor de foc, intretinerea si toaletarea copacilor, fiind usor de manevrat si eficienta.Fierastraul este prevazut cu frana de lant pentru a reduce riscul de recul si filtru de aer, pentru o durata de viata indelungata a motorului. Sistemul de ventilatie este  imbunatatit, pentru a prelungi viata utilajul..
329Lei 549Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)