Menu
Your Cart

KRAISSMANN

Masina tocat carne electrica 900W 160Kg/ora KRAISSMANN Profesionala Masina tocat carne electrica 900W 160Kg/ora KRAISSMANN Profesionala
-17 %
Brand: KRAISSMANN Model: MTCKRSP
Masina tocat carne profesionala  900W 160Kg/ora KraissmannAceasta masina de tocat carne profesionala cu motor electric are o constructie extrem de rezistenta o capacitate de tocare foarte mare. Grupul de prelucrare si structura din otel inox garanteaza rezistenta in timp si curatarea usoara. Designul compact face ca masina de tocat carne sa ocupe putin loc in bucataria dumneavoastra.Cu ajutorul acestui produs, veti obtine rapid si simplu o carne tocata perfect. Viteza de lucru si cantitatea..
749Lei 900Lei
Motoburghiu foreza pamant Kraissmann 5.7CP + burghiu 300mm Motoburghiu foreza pamant Kraissmann 5.7CP + burghiu 300mm
-28 % Stoc Epuizat
Brand: KRAISSMANN Model: MTBGKSS001
Motoburghiul foreza pamant Kraissmann 5.7CP cu burghiu 300mm poate fi folosit atat pentru diverse activitati in gospodarie, cat si in scopuri industriale, fiind conceput pentru efectuarea gaurilor in pamant pentru: garduri, stalpi, arbusti si plante tinere, precum si pentru prelevarea unor probe de sol in studiile geologice. Utilizarea motoburghiului este foarte simpla. Burghiele se pot schimba simplu si rapid, motorul porneste cu usurinta, iar manerele sunt special concepute pentru a a..
649Lei 899Lei
Motoburghiu foreza pamant Kraissmann 5.7CP + burghiu 150mm Motoburghiu foreza pamant Kraissmann 5.7CP + burghiu 150mm
-31 % Stoc Epuizat
Brand: KRAISSMANN Model: MTBGKSS002
Motoburghiul foreza pamant Kraissmann 5.7CP cu burghiu 150mm poate fi folosit atat pentru diverse activitati in gospodarie, cat si in scopuri industriale, fiind conceput pentru efectuarea gaurilor in pamant pentru: garduri, stalpi, arbusti si plante tinere, precum si pentru prelevarea unor probe de sol in studiile geologice. Utilizarea motoburghiului este foarte simpla. Burghiele se pot schimba simplu si rapid, motorul porneste cu usurinta, iar manerele sunt special concepute pentru a a..
599Lei 869Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)