Menu
Your Cart

Sere si solarii

Kit irigare prin picurare model 1 Kit irigare prin picurare model 1
Nou -30 %
Brand: TEHNO MS Model: KSRIPMS770
Setul de irigatii este un sistem automat care pompeaza apa dintr-un rezervor si o livreaza la maximum 10 puncte diferite.Indiferent daca planuiti o calatorie sau aveti un program foarte incarcat al zilei, acest set permite irigarea automata prin furnizarea de apa la 10 ghivece / recipiente la intervale diferite, pentru a satisface nevoile individuale ale plantelor dumneavoastra.Programatorul usor de utilizat, pe care il puteti ajusta prin setarea frecventei si a timpului de udare, va asigura rez..
119Lei 169Lei
Kit irigare prin picurare model 2 Kit irigare prin picurare model 2
Nou -30 %
Brand: TEHNO MS Model: KSRIPMS7701
Setul de irigatii este un sistem automat care pompeaza apa dintr-un rezervor si o livreaza la maximum 10 puncte diferite. Indiferent daca planuiti o calatorie sau aveti un program foarte incarcat al zilei, acest set permite irigarea automata prin furnizarea de apa la 10 ghivece / recipiente la intervale diferite, pentru a satisface nevoile individuale ale plantelor dumneavoastra. Programatorul usor de utilizat, pe care il puteti ajusta prin setarea frecventei si a timpului de udare, va asigura r..
119Lei 169Lei
Kit irigare prin picurare model 3 Kit irigare prin picurare model 3
Nou -23 %
Brand: TEHNO MS Model: KSRIPMS7702
Setul de irigatii este un sistem automat care pompeaza apa dintr-un rezervor si o livreaza la maximum 10 puncte diferite.Indiferent daca planuiti o calatorie sau aveti un program foarte incarcat al zilei, acest set permite irigarea automata prin furnizarea de apa la 10 ghivece / recipiente la intervale diferite, pentru a satisface nevoile individuale ale plantelor dumneavoastra. Programatorul usor de utilizat, pe care il puteti ajusta prin setarea frecventei si a timpului de udare, va asigura re..
169Lei 219Lei
Pelicula pentru sera 8x3x2m Pelicula pentru sera 8x3x2m
Nou -46 %
Brand: TEHNO MS Model: PSERAMS741
CARACTERISTICI GENERALE:           -ideala pentru infiintarea culturilor de primavara, pentru culturile de vara, toamna si iarna           -prin rularea foliei se asigura ventilatia necesara in timpul zilelor de vara           -plantele vor fi protejate adecvat de vant, ploaie, grindina, zapada, lumina puternica a soarelui si de daunele provocate de pasari    ..
599Lei 1.119Lei
Sera tip tunel 10x3x2
Nou -38 %
Brand: TEHNO MS Model: SERAMS525
Sera  10x3x2 m este conceputa pentru gradinari astfel incat cultivarea plantelor sa fie efectuata in mod eficient si conditii prielnice pentru plante. Este conceputa pentru a avea o rezistenta deosebita in timp si a reduce considerabil cheltuielile cat si timpul necesar construirii unui amplasament tip solar .Aceasta sera tunel din polietilena este perfecta atât pentru gradinarii noi, cat si pentru cei experimentati. Poate adaposti un număr considerabil de plante si este pe..
2.499Lei 3.999Lei
Sera tip tunel 4x2.5x2m Sera tip tunel 4x2.5x2m
-41 %
Brand: TEHNO MS Model: SERAMS190
Sera 4x2,5x2 m este conceputa pentru gradinari astfel incat cultivarea plantelor sa fie efectuata in mod eficient si conditii prielnice pentru plante. Este conceputa pentru a avea o rezistenta deosebita in timp si a reduce considerabil cheltuielile cat si timpul necesar construirii unui amplasament tip solar .Aceasta sera tunel din polietilena este perfecta atat pentru gradinarii noi, cat si pentru cei experimentati. Poate adaposti un numar considerabil de plante si este perfecta pent..
949Lei 1.599Lei
Sera tip tunel 4x2x2m Sera tip tunel 4x2x2m
-41 %
Brand: TEHNO MS Model: SERAMS189
Sera 4x2x2 m este conceputa pentru gradinari astfel incat cultivarea plantelor sa fie efectuata in mod eficient si conditii prielnice pentru plante. Este conceputa pentru a avea o rezistenta deosebita in timp si a reduce considerabil cheltuielile cat si timpul necesar construirii unui amplasament tip solar .Aceasta sera tunel din polietilena este perfecta atat pentru gradinarii noi, cat si pentru cei experimentati. Poate adaposti un numar considerabil de plante si este perfecta pentru..
879Lei 1.499Lei
Sera tip tunel 6x3x2.5m Sera tip tunel 6x3x2.5m
-19 %
Brand: TEHNO MS Model: SERAMS183
Sera 6x3x2.5m este conceputa pentru gradinari astfel incat cultivarea plantelor sa fie efectuata in mod eficient si conditii prielnice pentru plante. Este conceputa pentru a avea o rezistenta deosebita in timp si a reduce considerabil cheltuielile si timpul necesar construirii unui amplasament tip solar . DESCRIERE PRODUS:Aceasta sera tunel din polietilena este perfecta atat pentru gradinarii noi, cat si pentru cei experimentati. Poate adaposti un numar considerabil de plante si es..
1.629Lei 1.999Lei
Sera tip tunel 8x3x2m Sera tip tunel 8x3x2m
-19 %
Brand: TEHNO MS Model: SERAMS186
Sera x3x2m este conceputa pentru gradinari astfel incat cultivarea plantelor sa fie efectuata in mod eficient si in conditii prielnice pentru plante. Este conceputa pentru a avea o rezistenta deosebita in timp si a reduce considerabil cheltuielile si timpul necesar construirii unui amplasament tip solar . DESCRIERE PRODUS:Aceasta sera tunel din polietilena este perfecta atat pentru gradinarii noi, cat si pentru cei experimentati. Poate adaposti un numar considerabil de plante si est..
2.099Lei 2.599Lei
Sistem reglabil de irigare prin picurare Sistem reglabil de irigare prin picurare
Nou -50 %
Brand: TEHNO MS Model: SRIPMS771
Dispozitiv automat de picurare pentru udarea plantelor din ghivece, cu reglare prin robinet a ratei de picurare. Foarte util pe perioada concediilor cand lipsiti de acasa pentru 2-3 saptamani. Este foarte usor de folosit: se umpe o sticla PET cu apa, se insurubeaza pe dispozitiv, se infige dispozitivul in pamant avand grija sa se sprijine sticla de peretele ghiveciului sau de alt obiect pentru a nu se rasturna. Pentru a evita oprirea curgerii din cauza crearii de vacuum in sticla,..
5Lei 10Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)