Menu
Your Cart

Semanatori

Plantator mic rasaduri Micul Fermier aluminiu Plantator mic rasaduri Micul Fermier aluminiu
-61 %
Brand: Micul Fermier Model: SM006
Plantator manual pentru rasaduri din aluminiu.Se poate folosi la diverse activitati de gradinarit...
19Lei 49Lei
Plantator rasaduri Micul Fermier inox Plantator rasaduri Micul Fermier inox
-40 %
Brand: Micul Fermier Model: SM0005
Plantator manual pentru rasaduri din material inoxidabil cu tub de directionare si o supapa care automatizeaza procesul de plantat rasaduri.Rasadurile se pot planta la adancime precisa cu ajudorul dopului de limitare, iar distanta dintre plante pe rand este definita prin ajutorul markerului si variaza de la 5 la 50cm.Se foloseste pentru plantarea rasadului de rosii, ardei, pepene galben si rosu, cartofi precum si seminte mari.Este realizat din aliaj de metal, foarte rezistent, poate fi operat cu..
149Lei 249Lei
Semanatoare manuala bulbi pe un rand, sistem disc cu gauri Semanatoare manuala bulbi pe un rand, sistem disc cu gauri
-23 %
Model: SM0003
Semanatoarea manuala pe un rand are un sistem de disc cu gauri si marker. Poate fi folosita atat pentru a cultiva bulbi de arpagic, usturoi si ceapa atat in sere, cat si in gradini. Semanatoarea va ofera o serie de avantaje: productie mare pe ora;utilizare simpla si eficienta;intretinere minima necesara.Adancimea de lucru este de 50mm, iar diamentrul bulbului sau semintei de pana la 25mm. ..
269Lei 349Lei
Semanatoare manuala pe 2 randuri pentru seminte legume fructe Semanatoare manuala pe 2 randuri pentru seminte legume fructe
-29 %
Brand: VINITA Model: SM0004
Semanatoarea manuala pe 2 randuri poate fi folosita atat pentru semanat in linie, cat si semanat in cuiburi.Insamanteaza orice tip de seminte cu o dimensiune cuprinsa intre 2mm si 1.8cm in diametru: rosii, castraveti, ceapa, usturoi, fasole, sfecla, morcovi, ridichi, conopida, patrunjel, cereale si multe altele. Semanatoare este foarte usor de utilizat. Semintele sunt plasate in buncarul special, unde sunt luate de tamburul cu perii si aruncate prin orificiul selector spre insamantare.Dator..
349Lei 490Lei
Semanatoare manuala seminte legume fructe Semanatoare manuala seminte legume fructe
Hot -28 %
Model: SM0001
Semanatoarea manuala pe 1 rand poate fi folosita atat pentru semanat in linie, cat si semanat in cuiburi.Insamanteaza orice tip de seminte cu o dimensiune cuprinsa intre 2mm si 1.8cm in diametru: rosii, castraveti, ceapa, usturoi, fasole, sfecla, morcovi, ridichi, conopida, patrunjel, cereale si multe altele. Semanatoare este foarte usor de utilizat. Semintele sunt plasate in buncarul special, unde sunt luate de tamburul cu perii si aruncate prin orificiul selector spre insamantare.Datorita..
179Lei 249Lei
Semanatoare manuala seminte legume fructe cu disc 12 gauri diferite dimensiuni Semanatoare manuala seminte legume fructe cu disc 12 gauri diferite dimensiuni
-28 %
Model: SM0002
Semanatoarea manuala cu disc 12 gauri de diferite dimensiuni poate fi folosita atat pentru semanat in linie, cat si semanat in cuiburi.Insamanteaza orice tip de seminte cu o dimensiune cuprinsa intre 2mm si 1.8cm in diametru: rosii, castraveti, ceapa, usturoi, fasole, sfecla, morcovi, ridichi, conopida, patrunjel, cereale si multe altele. Semanatoare este foarte usor de utilizat. Semintele sunt plasate in buncarul special, unde sunt luate de tamburul cu perii si aruncate prin orificiul sele..
179Lei 249Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)