Menu
Your Cart

Semanatori

Pachet Semanatoare manuala pe 2 randuri pentru seminte legume fructe + Prasitoare Universala 2 in 1 Pachet Semanatoare manuala pe 2 randuri pentru seminte legume fructe + Prasitoare Universala 2 in 1
-30 %
Brand: VINITA Model: PACKSM0004-02
Semanatoarea manuala pe 2 randuri poate fi folosita atat pentru semanat in linie, cat si semanat in cuiburi.     Insamanteaza orice tip de seminte cu o dimensiune cuprinsa intre 2mm si 1.8cm in diametru: rosii, castraveti, ceapa, usturoi, fasole, sfecla, morcovi, ridichi, conopida, patrunjel, cereale si multe altele. Semanatoare este foarte usor de utilizat. Semintele sunt plasate in buncarul special, unde sunt luate de tamburul cu perii si aruncate prin orificiul selector s..
509Lei 730Lei
Perie pentru semanatoare
-34 %
Brand: Elefant Model: ACCSM9165
Perie pentru semanatoareDispozitiv pentru semanat cu ajutorul caruia semintele sunt scoase si plantate prin orificiul discului de calibrare...
19Lei 29Lei
Plantator de plastic manual pentru seminte Plantator de plastic manual pentru seminte
-28 %
Brand: ALMAZ Model: PS001
Rapid si usor de folosit, acest instrument este potrivit pentru cultivat solul în special solul nisipos si cel  de sera sau propria gradina. Se pot cultiva seminte precum:  porumb, arahide, fasole, soia, bumbac etc. Semănarea semințelor cu mașina noastră în funcție de sezon și timp va reduce timpul de însămânțare și va spori producția, în special zonele deluroase în care mașinile mari nu pot fi utilizate. Semanatoare cu un singur recipient doar pentru plantat (se poate regla numa..
179Lei 249Lei
Plantator manual din plastic cu fertilizator pentru seminte Plantator manual din plastic cu fertilizator pentru seminte
-31 %
Model: PS002
Plantator manual din plastic cu fertilizator pentru seminte cum ar fi mazare, fasole, alune, soia, etc.Rapid si usor de folosit acest instrument este potrivit pentru cultivat solul în special solul nisipos si cel  de sera sau propria gradina. Se pot cultiva seminte precum:  porumb, arahide, fasole, soia, bumbac etc. Semănarea semințelor cu mașina noastră în funcție de sezon și timp va reduce timpul de însămânțare și va spori producția, în special zonele deluroase în care mașinile ..
199Lei 289Lei
Plantator mic rasaduri Micul Fermier aluminiu Plantator mic rasaduri Micul Fermier aluminiu
-61 %
Brand: Micul Fermier Model: SM0006
Plantator manual pentru rasaduri din aluminiu.Se poate folosi la diverse activitati de gradinarit...
19Lei 49Lei
Semanatoare manuala pe 2 randuri pentru seminte legume fructe Semanatoare manuala pe 2 randuri pentru seminte legume fructe
-29 %
Brand: VINITA Model: SM0004
Semanatoarea manuala pe 2 randuri poate fi folosita atat pentru semanat in linie, cat si semanat in cuiburi.Insamanteaza orice tip de seminte cu o dimensiune cuprinsa intre 2mm si 1.8cm in diametru: rosii, castraveti, ceapa, usturoi, fasole, sfecla, morcovi, ridichi, conopida, patrunjel, cereale si multe altele. Semanatoare este foarte usor de utilizat. Semintele sunt plasate in buncarul special, unde sunt luate de tamburul cu perii si aruncate prin orificiul selector spre insamantare.Dator..
349Lei 490Lei
Semanatoare manuala seminte legume fructe Semanatoare manuala seminte legume fructe
Hot -43 %
Model: SM0001
Semanatoarea manuala pe 1 rand poate fi folosita atat pentru semanat in linie, cat si semanat in cuiburi.Insamanteaza orice tip de seminte cu o dimensiune cuprinsa intre 2mm si 1.8cm in diametru: rosii, castraveti, ceapa, usturoi, fasole, sfecla, morcovi, ridichi, conopida, patrunjel, cereale si multe altele. Semanatoare este foarte usor de utilizat. Semintele sunt plasate in buncarul special, unde sunt luate de tamburul cu perii si aruncate prin orificiul selector spre insamantare.Datorita..
199Lei 349Lei
Semanatoare mare automata cu fertilizator 23 cm Semanatoare mare automata cu fertilizator 23 cm
-31 %
Brand: Micul Fermier Model: SMMFGF1935
Semanatoarea este potrivita pentru toate tipurile de teren de cultivat si in zone de campie, deal sau zona montana.Poate fi ajustata in functie de tipul semintelor cultivate (fasole, soia, porumb, etc).Este usor de utilizat.  Imbunatateste eficienta activitatii si creste productivitatea.Fertilizatorul utilizat trebuie sa fie solid / granule sau praf.Specificatii tehnice:    Distanta intre planta si fer..
759Lei 1.099Lei
Semanatoare mica automata 21 cm Semanatoare mica automata 21 cm
-33 %
Brand: Micul Fermier Model: SMMFGF1396
Semanatoarea este potrivita pentru toate tipurile de teren de cultivat, inclusiv zone de campie, deal sau zona montana.Poate fi folosita pentru o gama larga de culturi. Este usor de utilizat.  Imbunatateste eficienta activitatii si creste productivitatea.Fertilizatorul utilizat trebuie sa fie solid / granule sau praf.Specificatii tehnice:    Distanta intre 2 plante = 21 cm    Adancimea pentru planta = 7 cm&..
449Lei 669Lei
Pachet Semanatoare manuala seminte legume fructe  + Prasitoare Universala 2 in 1 Pachet Semanatoare manuala seminte legume fructe  + Prasitoare Universala 2 in 1
-31 % Stoc Epuizat
Brand: VINITA Model: PACKSM0001-01
Semanatoare manuala seminte legume fructe  + Prasitoare Universala 2 in 1   Semanatoarea manuala pe 1 rand poate fi folosita atat pentru semanat in linie, cat si semanat in cuiburi.Insamanteaza orice tip de seminte cu o dimensiune cuprinsa intre 2mm si 1.8cm in diametru: rosii, castraveti, ceapa, usturoi, fasole, sfecla, morcovi, ridichi, conopida, patrunjel, cereale si multe altele. Semanatoare este foarte usor de utilizat. Semintele sunt plasate in buncarul special, unde su..
339Lei 489Lei
Plantator bulbi din plastic diferite culori Plantator bulbi din plastic diferite culori
-39 % Stoc Epuizat
Brand: Micul Fermier Model: SMGF0620
DescrierePlantator bulbi din plastic diferite culoriCaracteristiciBrand Micul FermierTip produs PlantatorMaterial Plastic..
8Lei 13Lei
Plantator rasaduri de inox cu 1 maner Plantator rasaduri de inox cu 1 maner
-17 % Stoc Epuizat
Model: PM001
CARACTERISTICI:Inaltimea  plantatorului este de 90cmDiametru tub plantator: 7.5cm (diametru maxim al rasadului)Inaltimea Material tub: Otel inoxidabil 304Grosime tabla: 0.9mmGrosime tabla lame deschidere: 1.4mmAdancime maxima de plantare: 14cmManer ergonomic protejat cu material textil moalePalnie plantator din material plastic flexibilTija metal detasabila pentru picior (se foloseste pentru a ajuta patrunderea plantatorului in pamant)Tija i..
149Lei 179Lei
Afişare 1 - 12 din 17 (2 pagini)