Menu
Your Cart

Prasitori

Prasitoare 26mm*9T pentru motocositoare Prasitoare 26mm*9T pentru motocositoare
-30 %
Model: PRGF1376
Sapa de prasit pentru motocoasa cu 9 pini poate fi de un real folos pentru orice gospodarie, astfel veti putea sa va eficientizati munca, aceasta va afana si prasi solul, cu un minim de efort.Solul gradinii, gazonului sau viei va fi reimprospatat cu aceasta prasitoare pentru motocoasa, iar semintele pe care le puneti spre cultivare vor rodi in mod rapid si natural.De asemenea, prasitoarea poate fi folosita pentru faramarea bulgarilor de pamane si la netezirea si tasarea solului inainte si dupa i..
228Lei 328Lei
Prasitoare plug manuala universala 5 in 1 Prasitoare plug manuala universala 5 in 1
-22 % Stoc Epuizat
Model: PRSM01
Prasitoarea manuala 5 in 1 este ideala pentru cultivarea in intregime a solului. Este formata dintr-un sasiu de sustinere pe care pot fi montate unul din cele cinci instrumente care pot fi folosite pentru sol:1. Plug pentru tarnuirea si taierea buruienilor, unghi reglabil si reglaj pe adancime.2. Randunica pentru spargerea crustei si tunderea radacinilor buruienilor. Unghi reglabil si adancimea de scufundare.3. Cultivator pentru spargerea crustei la suprafata solului inainte de insamantarea cult..
209Lei 269Lei
Prasitoare Universala 2 in 1 Prasitoare Universala 2 in 1
-25 % Stoc Epuizat
Brand: VINITA Model: PRSM02
SpecificatiiCARACTERISTICI GENERALE:Tip PurtatNecesar de putere 0 cpLatime de lucru 40 cmNumar sectii 1..
179Lei 240Lei
Pachet Semanatoare manuala seminte legume fructe  + Prasitoare Universala 2 in 1 Pachet Semanatoare manuala seminte legume fructe  + Prasitoare Universala 2 in 1
-31 % Stoc Epuizat
Brand: VINITA Model: PACKSM0001-01
Semanatoare manuala seminte legume fructe  + Prasitoare Universala 2 in 1   Semanatoarea manuala pe 1 rand poate fi folosita atat pentru semanat in linie, cat si semanat in cuiburi.Insamanteaza orice tip de seminte cu o dimensiune cuprinsa intre 2mm si 1.8cm in diametru: rosii, castraveti, ceapa, usturoi, fasole, sfecla, morcovi, ridichi, conopida, patrunjel, cereale si multe altele. Semanatoare este foarte usor de utilizat. Semintele sunt plasate in buncarul special, unde su..
339Lei 489Lei
Pachet Semanatoare manuala pe 2 randuri pentru seminte legume fructe + Prasitoare Universala 2 in 1 Pachet Semanatoare manuala pe 2 randuri pentru seminte legume fructe + Prasitoare Universala 2 in 1
-30 % Stoc Epuizat
Brand: VINITA Model: PACKSM0004-02
Semanatoarea manuala pe 2 randuri poate fi folosita atat pentru semanat in linie, cat si semanat in cuiburi.     Insamanteaza orice tip de seminte cu o dimensiune cuprinsa intre 2mm si 1.8cm in diametru: rosii, castraveti, ceapa, usturoi, fasole, sfecla, morcovi, ridichi, conopida, patrunjel, cereale si multe altele. Semanatoare este foarte usor de utilizat. Semintele sunt plasate in buncarul special, unde sunt luate de tamburul cu perii si aruncate prin orificiul selector s..
509Lei 730Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)