Menu
Your Cart

Pompe stropit

  Atomizor electric portabil Pandora   Atomizor electric portabil Pandora
Nou -25 %
Brand: Pandora Model: APANG001
Atomizor electric portabil atasabil la pompa de stropit electrica, Pandora 12V8Ah, Universal   Este un echipament destinat stropirii plantelor cu pesticide omologate, pentru a le proteja impotriva bolilor si a multor tipuri de daunatori. Atomizorul electric portabil este atasabil la pompa de stropit electrica cu acumulator de 12V 8Ah si vine in completarea functiei de stropire pe care o au pompele de stopit si erbicidat Pandora, dand astfel un plus de putere cu ajutorul ventilator..
149Lei 199Lei
Acumulator pompa de stropit 12V/8A
-43 %
Brand: Elefant Model: APS1290
DescriereAcumulator pentru pompele de stropit electriceTensiune electrica - 12VAmperaj - 8AhDurata de lucru - 20HGreutate - 2 kg..
79Lei 139Lei
Lance extensibila telescopica Inox 230 cm, duza cupru, universala pentru pompa de stropit Lance extensibila telescopica Inox 230 cm, duza cupru, universala pentru pompa de stropit
-26 %
Model: LET100
Descriere:Lance extensibila telescopica inox 133 - 230 cm, cap cupruTija este fabricata din inox Lungime : extensibil intre 60-100 cmCap stropire din CupruManerul este fabricat din plasticSe utilizeaza impreuna cu pompele cu acumulator pentru stropirea pomilor inalti ( 6 - 7 metri )Include : Lance inox + Furtun + Pistol declansatorSpecificatii:CARACTERISTICI GENERALETip MultifunctionalNumar programe 1Maner anti alunecareRezistent la coroziuneMaterial MetalContinut pachet:1 x Furtu..
29Lei 39Lei
Pompa de stropit 2 in 1 (baterie + manuala) ,16L, Pandora Pompa de stropit 2 in 1 (baterie + manuala) ,16L, Pandora
-34 %
Brand: Pandora Model: PSPA001
Pompa (Vermorel) cu acumulator si manuala cu capacitatea de 16 litri Pandora pentru stropit pomii si gradina.Pompa de stropit a fost conceputa pentru a pulveriza o serie de solutii chimice pe baza de apa pentru gazon si gradina, cum ar fi insecticidele, fungicidele, erbicidele si ingrasamintele.ACEST PRODUS ESTE DESTINAT EXCLUSIV UZULUI CASNICPompa de stropit PANDORA este destinata aplicarii de insecticide lichide, fara solvent, de erbicide, ingrasamant, curatitor pentru ferestre, ceara auto si ..
229Lei 349Lei
Pompa de stropit 2 in 1 (baterie + manuala) ,16L, Pandora + Atomizor electric portabil Pandora Pompa de stropit 2 in 1 (baterie + manuala) ,16L, Pandora + Atomizor electric portabil Pandora
Nou -31 %
Brand: Pandora Model: PACKPSPA001-01
Pompa de stropit 2 in 1 (baterie + manuala) ,16L, Pandora      Pompa (Vermorel) cu acumulator si manuala cu capacitatea de 16 litri Pandora pentru stropit pomii si gradina.Pompa de stropit a fost conceputa pentru a pulveriza o serie de solutii chimice pe baza de apa pentru gazon si gradina, cum ar fi insecticidele, fungicidele, erbicidele si ingrasamintele.ACEST PRODUS ESTE DESTINAT EXCLUSIV UZULUI CASNICPompa de stropit PANDORA este destinata aplicarii de insecticide lichide, far..
378Lei 548Lei
Pompa de stropit 2 in 1 (baterie + manuala), 16L, Pandora + Atomizor electric portabil Pandora + Lance extensibila telescopica Inox 230 cm Pompa de stropit 2 in 1 (baterie + manuala), 16L, Pandora + Atomizor electric portabil Pandora + Lance extensibila telescopica Inox 230 cm
Nou -32 %
Brand: Pandora Model: PACKPSPA001-02
Pompa de stropit 2 in 1 (baterie + manuala), 16L, PandoraPompa (Vermorel) cu acumulator si manuala cu capacitatea de 16 litri Pandora pentru stropit pomii si gradina.Pompa de stropit a fost conceputa pentru a pulveriza o serie de solutii chimice pe baza de apa pentru gazon si gradina, cum ar fi insecticidele, fungicidele, erbicidele si ingrasamintele.ACEST PRODUS ESTE DESTINAT EXCLUSIV UZULUI CASNICPompa de stropit PANDORA este destinata aplicarii de insecticide lichide, fara solvent, d..
407Lei 598Lei
Pompa de stropit manuala Pandora 2 L Pompa de stropit manuala Pandora 2 L
Nou -34 %
Brand: Pandora Model: PSPA009
Pompa de stropit manuala Pandora 2 L    Pompa de stropit manuala  Pandora 2L este ideala pentru stropirea plantelor, arbustilor sau a vitei de vie din gradina dumneavoastra.  Puteti adauga, de asemenea, orice fel de pesticid. Acest model de pompa manuala tip vermorel mai poate fi utilizata cu succes si la operatiuni de deratizare efectuate in spatii mici.CARACTERISTICI GENERALE: - Material rezistent la coroziune si lovire- Maner din plastic- Usor de intretinut- Idea..
19Lei 29Lei
Pompa de stropit manuala, vermorel, Pandora 8 litri Pompa de stropit manuala, vermorel, Pandora 8 litri
-40 %
Brand: Pandora Model: PSPA08
Pompa de stropit manuala Pandora 8 litriPompa de stropit 8 litri, de calitate superioara are o capacitate de umplere de 8 si este potrivita pentru distribuirea lichidelor in cantitati mai mici. Prin urmare, este ideala pentru ingrijirea plantelor din gradinile mari ale caselor, a livezilor si a viilor.Aparat din plastic pentru pulverizarea solutiilor destinate combaterii insectelor si altor daunatori in gradinile de legume si livezile de pomi fructiferi , usor de intretinut.Capacitate ..
59Lei 99Lei
Pompa de stropit portabila, vermorel manual Fermer SM-18L, lance extensibila 85 cm, 3 duze, 18 L Pompa de stropit portabila, vermorel manual Fermer SM-18L, lance extensibila 85 cm, 3 duze, 18 L
-50 %
Brand: FERMER Model: PSEL003
Stropitoarea manuala Fermer tip rucsac are constructie robusta. Control de stropire foarte bun. Filtru ce previne infundarea duzei. Piston de calitate superioara. Curele pentru a fi mai usor si confortabil de transportat. Acesta pompa de stropit se foloseste impotriva organismelor daunatoare din diverse culturi, flori si plante de gradina, curatarea locurilor publice, combatere a bolilor pasarilor si animalelor de casa etc. Ideala pentru pulverizarea ierbicidelor si pesticidelor in vederea comba..
79Lei 159Lei
Pompa electrica pentru stropit cu acumulator, 18 litri, Pandora Pompa electrica pentru stropit cu acumulator, 18 litri, Pandora
-22 %
Brand: Pandora Model: PSPAE18
DescrierePompa electrica pentru stropit 18Litri cu acumulator Pandora (PORTOCALIE)    Pompa (Vermorel) cu acumulator cu capacitatea de 18 litri Pandora pentru stropit pomii si gradina. Pompa de stropit a fost conceputa pentru a pulveriza o serie de solutii chimice pe baza de apa pentru gazon si gradina, cum ar fi insecticidele, fungicidele, erbicidele si ingrasamintele.  Pompa de stropit PANDORA este destinata aplicarii de insecticide lichide, fara solvent, de erbicide, ingrasaman..
219Lei 279Lei
Pompa electrica pentru stropit cu acumulator, 18 litri, Pandora + Atomizor electric portabil Pandora Pompa electrica pentru stropit cu acumulator, 18 litri, Pandora + Atomizor electric portabil Pandora
Nou -23 %
Brand: Pandora Model: PAKPSPAE18-05
Pompa electrica pentru stropit 18Litri cu acumulator Pandora (PORTOCALIE)   Pompa (Vermorel) cu acumulator cu capacitatea de 18 litri Pandora pentru stropit pomii si gradina. Pompa de stropit a fost conceputa pentru a pulveriza o serie de solutii chimice pe baza de apa pentru gazon si gradina, cum ar fi insecticidele, fungicidele, erbicidele si ingrasamintele.  Pompa de stropit PANDORA este destinata aplicarii de insecticide lichide, fara solvent, de erbicide, ingrasamant, curati..
369Lei 479Lei
Pompa electrica pentru stropit cu acumulator, 18 litri, Pandora + Atomizor electric portabil Pandora + Lance extensibila telescopica Inox 230 cm Pompa electrica pentru stropit cu acumulator, 18 litri, Pandora + Atomizor electric portabil Pandora + Lance extensibila telescopica Inox 230 cm
Nou -20 %
Brand: Pandora Model: PAKPSPAE18-06
Pompa electrica pentru stropit 18 Litri cu acumulator Pandora  Pompa (Vermorel) cu acumulator cu capacitatea de 18 litri Pandora pentru stropit pomii si gradina. Pompa de stropit a fost conceputa pentru a pulveriza o serie de solutii chimice pe baza de apa pentru gazon si gradina, cum ar fi insecticidele, fungicidele, erbicidele si ingrasamintele.  Pompa de stropit PANDORA este destinata aplicarii de insecticide lichide, fara solvent, de erbicide, ingrasamant, curatitor pentru fe..
398Lei 498Lei
Afişare 1 - 12 din 36 (3 pagini)