Menu
Your Cart

Pompe stropit

  Atomizor electric portabil Pandora   Atomizor electric portabil Pandora
-17 %
Brand: Pandora Model: APANG001
Atomizor electric portabil  Pandora atasabil la pompa de stropit electrica, Pandora, UniversalEste un echipament destinat stropirii plantelor cu pesticide omologate pentru a le proteja impotriva bolilor si a multor tipuri de daunatori. Se poate conecta la pompe de stropit electrice precum Pandora, Micul Fermier, Blade, Brillo etc.Material plastic de inalta calitate, sigur si non-toxic, inodor si durabil.Design portabil, usor si portabil, usor de transportat si de utilizat.Pulverizatoru..
165Lei 199Lei
Lance extensibila telescopica Inox 230 cm total (tija maxim 100cm), duza cupru, universala pentru pompa de stropit Lance extensibila telescopica Inox 230 cm total (tija maxim 100cm), duza cupru, universala pentru pompa de stropit
-26 %
Model: LET100
Descriere:Lance extensibila telescopica inox 133 - 230 cm, cap cupruTija este fabricata din inox extensibil intre 60-100 cmManerul si furtunul au lungimea de  133 cmCap stropire din CupruManerul este fabricat din plasticSe utilizeaza impreuna cu pompele cu acumulator pentru stropirea pomilor inalti ( 6 - 7 metri )Include : Lance inox + Furtun + Pistol declansatorSpecificatii:CARACTERISTICI GENERALETip MultifunctionalNumar programe 1Maner anti alunecareRezistent la coroziuneMa..
29Lei 39Lei
Pachet Moara Electrica ELEFANT 3500LC+ Pompa de stropit electrica Elefant 16L +  Lance extensibila telescopica Inox 230 cm Pachet Moara Electrica ELEFANT 3500LC+ Pompa de stropit electrica Elefant 16L +  Lance extensibila telescopica Inox 230 cm
-22 %
Brand: Elefant Model: PACKMESELE-01
Pachet Moara Electrica ELEFANT 3500LC+ Pompa de stropit electrica Elefant 16L +  Lance extensibila telescopica Inox 230 cmPachetul contine Moara Elefant+ pompa de stropit Elefant 16L electrica + lance extensibila ionx 230 cmDESCRIEREMoara cu ciocanele 2 in 1 pentru uruiala de cereale si stiuleti de porumb, Elefant 3500LC, 3500w, 200kg/h, cuva mare, Model 2020, Moara cu ciocanele Elefant 3500LC este destinata prelucrarii cerealelor cum ar fi grau, orz, ovaz, secara, soia, porumb boabe si por..
549Lei 700Lei
Pompa de stropit 2 in 1 (baterie + manuala) ,16L, Pandora Pompa de stropit 2 in 1 (baterie + manuala) ,16L, Pandora
-34 %
Brand: Pandora Model: PSPA001
Pompa (Vermorel) cu acumulator si manuala cu capacitatea de 16 litri Pandora pentru stropit pomii si gradina.Pompa de stropit a fost conceputa pentru a pulveriza o serie de solutii chimice pe baza de apa pentru gazon si gradina, cum ar fi insecticidele, fungicidele, erbicidele si ingrasamintele.ACEST PRODUS ESTE DESTINAT EXCLUSIV UZULUI CASNICPompa de stropit PANDORA este destinata aplicarii de insecticide lichide, fara solvent, de erbicide, ingrasamant, curatitor pentru ferestre, ceara auto si ..
229Lei 349Lei
Pompa de stropit 2 in 1 (baterie + manuala), 16L, Pandora + Atomizor electric portabil Pandora + Lance extensibila telescopica Inox 230 cm Pompa de stropit 2 in 1 (baterie + manuala), 16L, Pandora + Atomizor electric portabil Pandora + Lance extensibila telescopica Inox 230 cm
-29 %
Brand: Pandora Model: PACKPSPA001-02
Pompa de stropit 2 in 1 (baterie + manuala), 16L, PandoraPompa (Vermorel) cu acumulator si manuala cu capacitatea de 16 litri Pandora pentru stropit pomii si gradina.Pompa de stropit a fost conceputa pentru a pulveriza o serie de solutii chimice pe baza de apa pentru gazon si gradina, cum ar fi insecticidele, fungicidele, erbicidele si ingrasamintele.ACEST PRODUS ESTE DESTINAT EXCLUSIV UZULUI CASNICPompa de stropit PANDORA este destinata aplicarii de insecticide lichide, fara solvent, de erbici..
422Lei 598Lei
Pompa de stropit Brillo, cu baterie, cu manometru, 12 litri Pompa de stropit Brillo, cu baterie, cu manometru, 12 litri
-29 %
Brand: BRILLO Model: PSEBRCGPSE12
Pompa de stropit Brillo, cu baterie, cu manometru, 12 litriPompa de stropit Brillo, cu baterie si cu manometru, cu capacitate de 12 litri, este echipata cu un set de accesorii pentru a fi utila in stropirea plantelor, pomilor cat si in industriile unde se fac deratizari.Prin apasarea butonului ergonomic de comanda pentru actionarea motorului, se creeaza presiunea de lucru.Actionarea motorului este facuta cu ajutorul unei baterii reincarcabile de 12V 8Ah. Pompa de stropit Brillo dispune de un man..
199Lei 279Lei
Pompa de stropit manuala Pandora 2 L Pompa de stropit manuala Pandora 2 L
-34 %
Brand: Pandora Model: PSPA009
Pompa de stropit manuala Pandora 2 L    Pompa de stropit manuala  Pandora 2L este ideala pentru stropirea plantelor, arbustilor sau a vitei de vie din gradina dumneavoastra.  Puteti adauga, de asemenea, orice fel de pesticid. Acest model de pompa manuala tip vermorel mai poate fi utilizata cu succes si la operatiuni de deratizare efectuate in spatii mici.CARACTERISTICI GENERALE: - Material rezistent la coroziune si lovire- Maner din plastic- Usor de intretinut- Idea..
19Lei 29Lei
Pompa de stropit portabila, manual Gospodarul Profesionist, 12 L Pompa de stropit portabila, manual Gospodarul Profesionist, 12 L
-36 %
Brand: Gospodarul profesionist Model: PSPMP0059
 Pompa de stropit portabila, manual Gospodarul Profesionist, 12 L   Stropitoarea manuala Gospodarul Profesionist tip rucsac are constructie robusta. Control de stropire foarte bun. Filtru ce previne infundarea duzei. Piston de calitate superioara. Curele pentru a fi mai usor si confortabil de transportat. Acesta pompa de stropit se foloseste impotriva organismelor daunatoare din diverse culturi, flori si plante de gradina, curatarea locurilor publice, combatere a bolilor pasarilor si a..
95Lei 149Lei
Pompa de stropit portabila, manual Gospodarul Profesionist, 16 L Pompa de stropit portabila, manual Gospodarul Profesionist, 16 L
-38 %
Brand: Gospodarul profesionist Model: PSPMP0060
Pompa de stropit portabila, manual Gospodarul Profesionist, 16 L   Stropitoarea manuala Gospodarul Profesionist tip rucsac are constructie robusta. Control de stropire foarte bun. Filtru ce previne infundarea duzei. Piston de calitate superioara. Curele pentru a fi mai usor si confortabil de transportat. Acesta pompa de stropit se foloseste impotriva organismelor daunatoare din diverse culturi, flori si plante de gradina, curatarea locurilor publice, combatere a bolilor pasarilor si an..
99Lei 159Lei
Pompa electrica pentru stropit cu acumulator, 18 litri, Pandora Pompa electrica pentru stropit cu acumulator, 18 litri, Pandora
-22 %
Brand: Pandora Model: PSPAE18
DescrierePompa electrica pentru stropit 18Litri cu acumulator Pandora (PORTOCALIE)    Pompa (Vermorel) cu acumulator cu capacitatea de 18 litri Pandora pentru stropit pomii si gradina. Pompa de stropit a fost conceputa pentru a pulveriza o serie de solutii chimice pe baza de apa pentru gazon si gradina, cum ar fi insecticidele, fungicidele, erbicidele si ingrasamintele.  Pompa de stropit PANDORA este destinata aplicarii de insecticide lichide, fara solvent, de erbicide, ingrasaman..
219Lei 279Lei
Pompa electrica pentru stropit cu acumulator, 18 litri, Pandora + Atomizor electric portabil Pandora Pompa electrica pentru stropit cu acumulator, 18 litri, Pandora + Atomizor electric portabil Pandora
-20 %
Brand: Pandora Model: PAKPSPAE18-05
Pompa electrica pentru stropit 18Litri cu acumulator Pandora (PORTOCALIE)   Pompa (Vermorel) cu acumulator cu capacitatea de 18 litri Pandora pentru stropit pomii si gradina. Pompa de stropit a fost conceputa pentru a pulveriza o serie de solutii chimice pe baza de apa pentru gazon si gradina, cum ar fi insecticidele, fungicidele, erbicidele si ingrasamintele.  Pompa de stropit PANDORA este destinata aplicarii de insecticide lichide, fara solvent, de erbicide, ingrasamant, curati..
384Lei 479Lei
Pompa electrica pentru stropit cu acumulator, 18 litri, Pandora + Atomizor electric portabil Pandora + Lance extensibila telescopica Inox 230 cm Pompa electrica pentru stropit cu acumulator, 18 litri, Pandora + Atomizor electric portabil Pandora + Lance extensibila telescopica Inox 230 cm
-17 %
Brand: Pandora Model: PAKPSPAE18-06
Pompa electrica pentru stropit 18 Litri cu acumulator Pandora  Pompa (Vermorel) cu acumulator cu capacitatea de 18 litri Pandora pentru stropit pomii si gradina. Pompa de stropit a fost conceputa pentru a pulveriza o serie de solutii chimice pe baza de apa pentru gazon si gradina, cum ar fi insecticidele, fungicidele, erbicidele si ingrasamintele.  Pompa de stropit PANDORA este destinata aplicarii de insecticide lichide, fara solvent, de erbicide, ingrasamant, curatitor pentru fe..
413Lei 498Lei
Afişare 1 - 12 din 48 (4 pagini)