Esti gospodar si ai nevoie de un ajutor pentru a-ti mai usura din treburile zilnice? Nu mai vrei sa folosesti moara clasica pentru a marunti diverse tipuri de cereale? Ei bine, ai intrat pe articolul potrivit.

In randurile de mai jos iti va fi explicat cum iti vei usura viata odata ce incepi sa foloseste o metoda inovatoare pentru a marunti cerealele, porumbul, graul, soia, secara etc, fara a-ti consuma din timpul tau. De asemenea, aceasta metoda nici nu este la fel de ostenitoare precum cea clasica si incepe sa fie din ce in ce mai placuta si cunoscuta in randul gospodarilor, si anume: moaraAlpin Profi.

Aceasta moara Alpin profi este solutia la care toti gospodarii ar trebui sa apeleze pentru a nu se mai chinui cu metodele clasice de a marunti cerealele, graul, secara etc. pentru hranirea atat a animalelor, cat si pentru hranirea pasarilor.

Nu mai trebuie sa ceri ajutorul nimanui, de acum iti poti rezolva aceasta treaba zilnica singur, fara niciun efort si fara sa iti pierzi din timpul tau. Astfel, te vei putea ocupa fara nicio problema de alte treburi zilnice.

Aceasta metoda de a marunti cerealele pentru hranirea animalelor este una eficienta, este inovatoare si practica. De ce? Este eficienta, pentru ca iti obtine rezultatul dorit; calitatea cu care cerealele, porumbul, secara etc. sunt maruntite este superioara. Este practica pentru ca te ajuta sa castigi timp, sa nu mai depui efort suplimentar si inutil si pentru ca nu mai ai nevoie de ajutorul nimanui. Iti poti rezolva aceasta treaba dupa amiaza, in cateva minute, de unul singur. Nu-i asa ca suna tentant?

De cate feluri este moara Alpin Profi si care este potrivita pentru nevoile mele?

Moara cu ciocanele 2 in 1. Aceasta moara iti ofera o performanta mult mai ridicata decat ti-ar oferi moara clasica, asa ca daca este un gospodar adevarat, ar trebui sa iei in considerare achizitionarea unui astfel de produs. Faramitarea cerealelor se realizeaza cu un cutit care are 10 ciocanele. Acestea se rotesc creand 3000 de rotatii / min. Ulterior, cutitul are rolul de a faramita si furajele. Motorul acestei mori cu ciocanele 2 in 1 este bobinat cu cupru 100%, lucru care ii mareste calitatea produsului. Puterea motorului este de 3.5 kw, cu care realizeaza cele 3000 de rotatii / min. Este utilizata doar pentru cereale si furaje, avand o productivitate de 500 kg pe ora, iar greutatea acesteia fiind de 40 kg.

Moara cu ciocanele 3 in 1 (boabe, stiuleti, fructe). Aceasta moara are mai multe caracteristici incluse, asa ca pe langa faptul ca poti macina cerealele, graul, porumbul, soia, secara, mai poti macina si stiuletii de porumb intregi. Pentru acestia din urma este un orificiu in lateral prin care ii poti introduce spre a fi macinati, in mare parte pentru crearea hranii animalelor, dar si a pasarilor. Cuva mare trebuie sa fie realizata in intregime din cupru. Aceasta moara este cel mai adesea realizata din metal, pentru ca este un material rezistent, asa ca odata ce ai gasit-o, o poti alege fara nicio problema. Printre celelalte specificatii se mai numara si motorul care este de 3.8 kw, ceea ce creeaza cele 3000 de rotatii / min. Alimentarea se poate realiza la priza normala si include 220 V si are 20 de ciocanele. In ceea ce priveste capacitatea de productie, aceasta moara alpin profi cu ciocanele 3 in 1 poate macina 250 kg de materie prima intr-un interval de o ora.

Moara cu ciocanele 4 in 1 (boabe, stiuleti, fructe, lucerna). Aceasta moara are specificatii asemanatoare cu cele mentionate mai sus, avand motorul de 3.8 kw, care reda cele 3000 de rotatii pe minut. Are 20 de ciocanele, lucru care obtine un rezultat mult mai bun in ceea ce priveste maruntirea cerealelor, graului, porumbului etc. Acesta este un produs calitativ, pe care te poti baza. Cuva mare este alcatuita 100% din cupru, iar moara este realizata din metal. Moara cu ciocanele 4 in 1 este destinata folosirii indelungate, datorita faptului ca este un produs durabil. Astfel ca nu vei fi nevoit sa o schimbi periodic.

Asadar, daca iti doresti sa iti simplifici viata ca gospodar, ia in considerare achizitionarea unui produs inovator care iti va salva mult din timpul alocat activitatii maruntirii cerealelor pentru hranirea animalelor si a pasarilor, acel produs fiind moara Alpin Profi. Nu vei da gres cu ea si vei fi multumit de calitatea acesteia.