Menu
Your Cart

Blog Agrotech - Sfaturi si idei practice RSS Feed

15 Sep Moara Alpin Profi – pentru un adevarat gospodar
mihaela 0 109
Esti gospodar si ai nevoie de un ajutor pentru a-ti mai usura din treburile zilnice? Nu mai vrei sa folosesti moara clasica pentru a marunti diverse tipuri de cereale? Ei bine, ai intrat pe articolul potrivit. In randurile de mai jos iti va fi explicat cum iti vei usura viata odata ce incepi sa foloseste o metoda inovatoare pentru a marunti cereale..
12 Jul Produse lactate de calitate in propria bucatarie?
mihaela 0 1367
Cele mai bune produse sunt, cu siguranta, cele pe care le preparam noi insine acasa, insa ritmul alert in care traim nu ne permite de multe ori sa ne ocupam asa cum ar trebui de alimentatia de zi cu zi si atunci recurgem la cea mai simpla metoda, procurarea alimentelor din supermarket-uri. Aceste alimente contin o multime de chimicale si coloranti ..
07 Jul Vin facut in casa? Oh, da!!!
mihaela 0 1369
Daca dispui de o intreaga podgorie de vita de vie sau doar de o cultura in propria gradina si te-ai gandit ca anul acesta sa prepari singur vinul, trebuie sa stii ca procesul in sine este unul destul de complex si este nevoie sa tii cont de anumite etape pentru a obtine un vin savuros si de calitate.  Calitatea si aroma vinului este influentata de ..
29 May Cum se prepara eficient hrana pentru animalele si pasarile din gospodarie?
mihaela 0 1331
Pentru mentinerea functiilor vitale si obtinerea de productii, organismul animal are nevoie permanent de substante nutritive, adica de hrana. Conditiile hranirii sanatoase si rationale implica cunoasterea unor probleme legate de caracteristicile nutritive ale furajelor si necesarul de hrana care este diferit chiar si in cadrul rasei, in functie de ..
01 May Cum se prepara palinca?
mihaela 0 1295
Palinca este una dintre cele mai populare bauturi consumate pe plaiurile mioritice. Indiferent cum se numeste de la o regiune la alta, ea face parte din fibra noastra nationala. In ultimul timp, castiga mai mult teren, in special in judetele mari cultivatoare de meri din soiuri de mare productivitate (Golden, Starkrimson, Jonathan, Parmen auriu, et..
14 Feb Prepararea sucurilor naturale
mihaela 0 1297
In ultimii ani, romanii se afla pe primul loc in Europa la consumul de sucuri acidulate. Conform statisticilor, un roman consuma intr-un an 70 de litri de bauturi acidulate, aproape dublu fata de alte tari. Populatia Romaniei consuma atat de excesiv aceste bauturi, incat ele au ajuns sa inlocuiasca apa. Efectele negative pe care acestea le exercita..
14 Feb Avantajele cultivarii legumelor in gradina proprie
mihaela 0 582
Cultivarea legumelor in gradina proprie, aduce cu sine o serie de avantaje. Pe langa faptul ca puteti consuma legume proaspete, gustoase si sanatoase, gradinaritul va poate ajuta sa va deconectati de la stresul zilnic, dar si sa faceti economii importante pentru bugetul familiei. In plus, cu siguranta cu totii ne dorim sa pregatim singuri borcanele..
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)