Menu
Your Cart

Electrozi

Electrozi rutilici de sudura, UNIVERSAL PATON, 3mm, 1kg Electrozi rutilici de sudura, UNIVERSAL PATON, 3mm, 1kg
-26 %
Brand: PATON Model: EZPAT001
Sarma metalica are o rezistenta ridicata la fisurare. Zgura este usor de indepartat si ofera granule de inalta calitate, netede si excelente. Este usor de lovit si re-lovit si, astfel, un electrod ideal si usor de utilizat. Este un electrod pentru utilizare generala, folosit in special pentru sudarea otelurilor structurale de joasa si medie duritate intre St 33 si St 52.3. Constructii de poduri; sudarea vaselor de cazane, caroserii auto, mobilier din otel, lucrari de tabla metalica, placi subtir..
29Lei 39Lei
Model: EZ002
DescriereElectrozi Standart SUPERTIT FIN ANO-21 3,25 MMElectrozii Standart au o formula imbunatatita, care asigura proprietati bune de sudare si tehnologice.Electrozii Standard sunt fabricati dupa o formula imbunatatita, care permite asigurarea unor proprietati bune de sudura si tehnologice in timpul sudarii cu transformatoare de gabarite mici (de uz casnic); aprinderea usoara a arcului, formarea metalului cusaturii sub forma de solzi mici; desprinderea usoara sau spontana a pojghitei de zgura.S..
39Lei
Model: EZ003
Electrozii universali Superfit Fin cu invelis celulozic sunt destinati aplicarii largi in industrie si la domiciliu, cu eliminare redusa a aerosolului de sudura.Sunt conceputi pentru sudare manuala in arc la curent electric continuu sau alternativ a constructiilor obisnuite si a celor importante din otel cu continut scazut de carbon, care se livreaza conform DSTU 2651 / GOST 380;Coeficientul topirii prin sudare – 8,5 – 9,0g/A.h. Consum de electrozi pentru 1 kg de metal topit prin sudare – 1,7 kg..
39Lei
Electrozi universali Monolith RC 2.5 mm/1 kg E46
-33 %
Model: EL7768
Electrozi Monolith  cu invelis rutilic-celulozic pentru sudarea constructiilor din otel-carbon. Grosime 2.5 mm. Masa 1 kgElectrozi universali cu o larga aplicabilitate in industrie si in operatii zilnice, cu valoare minimalizata a evolutiei aerosolilor de sudura. Sunt proiectati pentru sudarea manuala cu arc electric a structurilor conventionale si critice din grade de oteluri cu un continut redus de carbon, furnizate de DSTU 2651/GOST 380 (St. 0, St.1, St. 2, St.3 din toate grupele A,..
20Lei 30Lei
Electrozi universali Monolith RC 3.2 mm/1 kg E46
-27 %
Model: EZ7771
Electrozi Monolith  cu invelis rutilic-celulozic pentru sudarea constructiilor din otel-carbon. Grosime 3.2 mm/1 kgElectrozi universali cu o larga aplicabilitate in industrie si in operatii zilnice, cu valoare minimalizata a evolutiei aerosolilor de sudura. Sunt proiectati pentru sudarea manuala cu arc electric a structurilor conventionale si critice din grade de oteluri cu un continut redus de carbon, furnizate de DSTU 2651/GOST 380 (St. 0, St.1, St. 2, St.3 din toate grupele A,B,C si..
24Lei 33Lei
Electrozi Monolith UONI-13/55 Plasma, 2.5 mm/2.5 kg Electrozi Monolith UONI-13/55 Plasma, 2.5 mm/2.5 kg
-33 % Stoc Epuizat
Model: EZ006
DescriereElectrozi Monolith UONI-13/55 Plasma, 2.5 mm/2.5 kg    Electrozii de sudura UONI-13/55 Plasma sunt caracterizați de o rezistenta inalta a cusaturii metalice de sudura, cu o puritate metalurgica speciala si un continut scazut de hidrogen in metalul sudat. Posibilitatea de sudare la curent alternativ elimina efectul de explozie a arcului magnetic. Transferul perlelor de sudura la sudarea cu UONI-13/55 Plasma ofera o stabilitate mai buna a arderii arcului si o formare mai buna a..
29Lei 43Lei
Electrozi Standart SUPERTIT FIN ANO-21 2,5 MM
Stoc Epuizat
Model: EZ001
DescriereElectrozi Standart SUPERTIT FIN ANO-21 2,5 MM    Electrozii Standart au o formula imbunatatita, care asigura proprietati bune de sudare si tehnologice.Electrozii Standard RC sunt fabricati dupa o formula imbunatatita, care permite asigurarea unor proprietati bune de sudura si tehnologice in timpul sudarii cu transformatoare de gabarite mici (de uz casnic); aprinderea usoara a arcului, formarea metalului cusaturii sub forma de solzi mici; desprinderea usoara sau spontana a pojg..
39Lei
Sarma de sudura MONOLITH G3SI1 0.8 mm 5 Kg Sarma de sudura MONOLITH G3SI1 0.8 mm 5 Kg
-13 % Stoc Epuizat
Model: EZG3SI1
Descriere    Sarma de sudura de tip G3Si1 va permite sa imbunatatiti calitatea pieselor si produselor finite, formand o sudura curata si sigura. Sarma de sudura se utilizeaza la sudarea conductelor, in industria constructiilor navale, productia de automobile si constructii de masini, in industria constructiilor.Conditii privind utilizarea:   Sudarea poate avea loc in amestecuri de gaze, cat si in CO2 pur.in scopul de a obtine cusatura de sudura de calitate, rugina trebuie sa ..
69Lei 79Lei
Electrozi Standart SUPERTIT FIN 2,0 MM Electrozi Standart SUPERTIT FIN 2,0 MM
Stoc Epuizat
Model: EZ004
Electrozii Standart au o formula imbunatatita, care asigura proprietati bune de sudare si tehnologice.Electrozii Standard RC sunt fabricati dupa o formula noua, care permite:- asigurarea unor proprietati bune de sudura si tehnologice in timpul sudarii cu transformatoare de gabarite mici (de uz casnic); - aprinderea usoara a arcului, formarea metalului cusaturii sub forma de solzi mici;- desprinderea usoara sau spontana a pojghitei de zgura.Sudarea prin metoda „de sus in jos” se realizeaza cu aju..
15Lei
Electrozi Supertit Fin cu invelis celulozic Monolit AHO-36 2,5 MM Electrozi Supertit Fin cu invelis celulozic Monolit AHO-36 2,5 MM
Stoc Epuizat
Model: EZ005
DescriereElectrozi Supertit Fin cu invelis celulozic Monolit AHO-36 2,5 MMElectrozii Superfit Fin cu invelis celulozic sunt destinati aplicarii largi in industrie si la domiciliu, cu eliminare redusa a aerosolului de sudura.Sunt conceputi pentru sudare manuala in arc la curent electric continuu sau alternativ a constructiilor obisnuite si a celor importante din otel cu continut scazut de carbon, care se livreaza conform DSTU 2651 / GOST 380;Coeficientul topirii prin sudare – 8,5 – 9,0g/A.h.Consu..
39Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)